Τηλ.::
Κίνα σιλικόνης μαγειρικά σκεύη κατασκευαστής
Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Προσφορά των προϊόντων με τη λογικότερες τιμή και τη κορυφαία ποιότητα σε κάθε πελάτη  βοήθεια των πελατών που κερδίζουν τα κέρδη και τις επιτυχίες!

Αρχική Σελίδα

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βούρτσα κουζινών σιλικόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βούρτσα κουζινών σιλικόνης για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η υπηρεσία είναι άριστη, το προϊόν είναι άριστο, το συστήνω ιδιαίτερα.

—— ίριδα sasson, Ισραήλ

μεγάλη υπηρεσία. μεγάλη ποιότητα

—— Alex Demetriou, Νότια Αφρική

Η τοπ εξυπηρέτηση πελατών, το προϊόν είναι καλή αλλά όχι η κορυφαία ποιότητα που έψαχνα. Εν πάση περιπτώσει μεγάλες υπηρεσία και επικοινωνία, ελπίζω να έχω άλλες περιπτώσεις για να έχω την επιχείρηση με αυτό το εργοστάσιο.

—— Davide DAL Toso, Ιταλία

Έλαβα τη διαταγή μου μπροστά από το χρόνο και είμαι έξοχος που εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα των τσαντών τσαγιού σιλικόνης. Όχι μόνο ότι, η Mia ήταν εξαιρετική να εξετάσει. Υπηρεσία πρώτης θέσης! Ο πιό βεβαίως θα διατάζω πάλι.

—— Lisette Reimche, Καναδάς

Καταπληκτική επιχείρηση. Πήγε επάνω από και πέρα με τη μεγάλη ποιότητα

—— Christopher Ejimofor, ενωμένο κράτος

Μεγάλο προϊόν, ευτυχές με την προσαρμογή.

—— Sarah Labuda, Ηνωμένες Πολιτείες

καλή υπηρεσία

—— Ηγνάτιος montes de oca, Μεξικό

Πολύ ικανοποιημένος με την ολόκληρη διαδικασία με τη Catherine και αυτήν την επιχείρηση. Η διαταγή μου έφθασε γρήγορα (πολύ εντυπωσιασμένος) και το προϊόν φαίνεται να είναι καλής ποιότητας και εξέτασα το ένα και απασχολούμαι σε μεγάλο.

—— Συνεργάτες της Pamela, Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

1 σύστημα αλυσιδών εφοδιασμού

Εισερχόμενη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου (IQC)

Σκοπός
Για να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα των εισερχόμενων υλικών καλύπτει τις απαιτήσεις ποιότητας των προϊόντων, για να αποτρέψει την αναρμόδια επιθεώρηση ή την επιθεώρηση των κάτω του μετρίου υλικών στην παραγωγή, προκειμένου να αποφευχθούν τα thematerial προκαλώντας ποιοτικά προβλήματα στην παραγωγή.

Υλικά σχετικά
Περιλαμβάνει τα υλικά παραγωγής, υλικά συσκευασίας, υλικά απαλλαγής.

Ευθύνη
Ο επιθεωρητής IQC είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση, την καταγραφή του αποτελέσματος και την κρίση.

Δειγματοληψία
Χρησιμοποιούμε mil-STD-105E τα πρότυπα, AQL σημαντικές ατέλειες 1:0, δευτερεύουσες ατέλειες 1,5.

Μετά από την επιθεώρηση
Ο επιθεωρητής IQC θα ονομάσει IQC που είναι κατάλληλο στο αποδεκτό υλικό. Εάν το υλικό δεν είναι αποδεκτό, το προσωπικό θα υποβάλει έκθεση QC στο διευθυντή τμημάτων και το εργοστάσιο διαχειρίζεται. Εάν λόγω της επείγουσας παραγωγής ή άλλων ειδικών λόγων, το προσωπικό θα ονομάσει δεχτείτε στην απόκλιση και την έκθεση
η ποσότητα στο αγοράζοντας τμήμα. Το αναρμόδιο υλικό IQC θα ονομαστεί μη αποδεκτό και θα επιστραφεί στους προμηθευτές

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

 

2 διαχείριση Syste παραγωγής

Για να παρέχει τα προϊόντα καλής ποιότητας, εμείς οργάνωση R&Ddepartment, σύστημα κατάρτισης προσωπικού, σαφής ροή chartsand πολλοί προηγμένοι μηχανήματα και εξοπλισμός

Διαδικασίες ελέγχου κατάρτισης προσωπικού

Αφότου στρατολογείται ένας νέος εργαζόμενος, η πλήρης κατάρτιση θα παρασχεθεί προτού να αρχίσει, για να σιγουρευτεί αυτός παίρνει αρκετή γνώση της εργασίας και καταλαβαίνει όλες τις διαδικασίες. Τα διαγράμματα και τα έγγραφα ροής παραγωγής είναι σαφή για κάθε εργαζόμενο να διευθύνει.
Σκοποί της κατάρτισης υπαλλήλων
Διευκρινίστε σχετικές με θέσης απαιτήσεις δυνατότητας κάθε τις την ποιότητα και παρέχετε τις καταρτίσεις για το προσωπικό να καλύψουν οι συγκεκριμέές απαιτήσεις.

Νέο περιεχόμενο κατάρτισης υπαλλήλων
Βασική εκπαίδευση επιχείρησης: συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαγράμματος επιχείρησης, της πειθαρχίας υπαλλήλων, της ποιοτικής πολιτικής και των ποιοτικών στόχων, της ποιότητας, της ασφάλειας και της περιβαλλοντικής συνειδητοποίησης, των σχετικών νόμων και των κανονισμών, των προτύπων ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης και άλλης βασικής κατάρτισης γνώσης. Μέσα σε έναν μήνα από την είσοδο μέσα σε την επιχείρηση, θα οργανωθεί από το τμήμα διοίκησης.

Δεξιότητες εργασίας που εκπαιδεύουν: Μελετήστε τα πρότυπα εθνικών προϊόντων, τα πρότυπα της επιχείρησης, τη διαδικασία και τις διαδικασίες, την απόδοση του εξοπλισμού χρησιμοποιούμενου, τα βήματα της λειτουργίας, τις προφυλάξεις ασφάλειας και τα μέτρα πιθανότητας, κ.λπ. Θα οργανωθεί από τον τεχνικό διευθυντή. Το προσωπικό πρέπει να περάσει την αξιολόγηση πριν από την εργασία έναρξης.

 

3 QC σύστημα

Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει την επιθεώρηση στην εργασία--διαδικασία και τελειωμένος - προϊόντα. Σιγουρευόμαστε ότι κάθε προϊόν ελέγχεται και εξετάζεται προσεκτικά για να συναντήσει το διεθνές πρότυπο.

Σκοποί
Για να ελέγξουν και να εξετάσουν τα αναρμόδια εισερχόμενα προϊόντα και τελειωμένος - προϊόντα, για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης για να καλύψει τις απαιτήσεις.

Εφαρμόσιμο πεδίο

Αυτή η διαδικασία ισχύει να ελέγξει όλα τα υλικά, προϊόντα εργασία--διαδικασίας, και τελειωμένος - προϊόντα.

Τμήματα σχετικά

Τεχνικό τμήμα, εργαστήριο παραγωγής, και αποθήκη εμπορευμάτων.

 

Αναρμόδιος έλεγχος ολοκληρωμένων προϊόντων

Ο τρόπος να εξεταστούν τα αναρμόδια ολοκληρωμένα προϊόντα που βρίσκονται από QC το προσωπικό
Εάν μερικός αναρμόδιος που τελειώνουν - τα προϊόντα βρίσκονται από QC το προσωπικό, το προσωπικό θα γεμίσει τη «κακή μορφή επεξεργασίας προϊόντων» για να ενημερώσει το εργαστήριο για να το επισκευάσει. Μετά από να επισκευάσει, το QC προσωπικό θα το ελέγξει πάλι και τα κατάλληλα προϊόντα θα τεθούν στην αποθήκη εμπορευμάτων με άλλα αγαθά  Εάν ολόκληρη μια batch είναι αναρμόδια, το QC προσωπικό θα γεμίσει τη «κακή μορφή επεξεργασίας προϊόντων» για να ενημερώσει το εργαστήριο για να την αναπαραγάγει.

Ο τρόπος να εξεταστούν τα αναρμόδια προϊόντα που βρίσκονται στην επιθεώρηση πελατών
Εάν το αναρμόδιο προϊόν που βρίσκεται από την επιθεώρηση πελατών, το τμήμα πωλήσεων θα στείλει το «αναρμόδιο έντυπο εκθέσεων επιθεώρησης «στο τεχνικό τμήμα με το αναρμόδιο δείγμα (πελάτης παρεχόμενος). Το τεχνικό προσωπικό τμημάτων θα αναλύσει, θα προετοιμάσει την έκθεση ανάλυσης, και θα υποβάλει διορθωτικό και τα προληπτικά μέτρα. 

Το εργαστήριο εκτελεί τις διορθωτικές ενέργειες και τακτοποιεί την επανάληψη.
Μετά από την εφαρμογή της επανάληψης, η ποιότητα θα επιθεωρηθεί από QC το προσωπικό και από την επιθεώρηση πελατών. Εάν δεν περνά την επιθεώρηση του πελάτη, θα είναι κατάλληλο για τη διάθεση. Ο τρόπος να εξεταστούν τα αναρμόδια προϊόντα που επιστρέφονται από τους πελάτες το τεχνικό ποιοτικό τμήμα αναλύει σύμφωνα με τα αναρμόδια δείγματα και παρέχει την αντιστοιχία διορθωτική και τα προληπτικά μέτρα στη «αναρμόδια μορφή εκθέσεων επιθεώρησης» που εκδίδεται από το τμήμα πωλήσεων. Τα επιστρεφόμενα αγαθά μπορούν να επαναληφθούν από το εργαστήριο που θα οργανώσει την πλήρεις επιθεώρηση, την ταξινόμηση και τις στατιστικές, και θα στείλει έπειτα τις στατιστικές εκθέσεις και τα αναρμόδια δείγματα μαζί στο τεχνικό τμήμα. Μετά από να επαναλάβουν, τα αγαθά χωρίς επιθεώρηση δεν θα σταλούν στην αποθήκη εμπορευμάτων. Για εκείνα τα αγαθά μη ικανά να επαναλάβουν, το εργοστάσιο θα αναπαραγάγει το ξαναγέμισμα.

 

4 σύστημα συσκευασίας

1. Την του οποίου συσκευασία χρειάζεστε, συρρικνωθείτε μέσα το περικάλυμμα, ρόλος, κιβώτιο, πολυ τσάντα, φουσκάλα, υφαμένη PP τσάντα, ή παλέτα, έχουμε την εμπειρία για να χειριστούμε όλα τους.

2. Κάθε κιβώτιο και χαρτοκιβώτιο έχουν μια ετικέτα. Εάν ένας πελάτης χρειαστεί το ειδικό σχήμα ή το μέγεθος, το προσωπικό θα το χειριστεί, επίσης. 

3. Στην ετικέτα, έχει το πρότυπο προϊόντων, τον αριθμό batch, την ποσότητα, την εφαρμογή του τυποποιημένου αριθμού, την ημερομηνία της παραγωγής και άλλα σημάδια.

4. Το κιβώτιο πρέπει να είναι σε θέση να το εξασφαλίσει υπό τους κανονικούς όρους της μεταφοράς και της αποθήκευσης, και το προϊόν δεν θα βλαφθεί από τον κλονισμό, το χειρισμό, την υγρασία ή τη σκόνη.

 

5 σύστημα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων

Η διαδικασία διοικητικής εργασίας αποθηκών εμπορευμάτων είναι να σιγουρευτούν τα υλικά και τα προϊόντα που κρατιούνται στην αποθήκη εμπορευμάτων είναι κάτω από τις καλές συνθήκες και τη συντήρηση.

 

Διαδικασία διοικητικής εργασίας αποθηκών εμπορευμάτων
1. Διαδικασίες αποθήκευσης
Όλα τα προϊόντα και τα υλικά πρέπει να ελεγχθούν ή να ελεγχθούν από το ποιοτικό τμήμα προτού να μπορέσουν να αποθηκευτούν. Σύμφωνα με τα αρχεία επιθεώρησης, το προσωπικό αποθηκών εμπορευμάτων συμπληρώνει τη «μορφή αποθήκευσης» για να λάβει την υλική αποθήκευση. Τα διαφορετικά υλικά πρέπει να αποθηκευτούν σύμφωνα με τις παροχές θέσης.
2. Έλεγχος υλικής αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων
Η αποθήκη εμπορευμάτων πρέπει να κρατηθεί αερισμένη και να ξεράνει, και πρέπει να υπάρξει βροχή, υγρασία, πυρίμαχα μέτρα. Τα υλικά αποθηκών εμπορευμάτων πρέπει να τοποθετηθούν τακτοποιημένα, καθαρός και καθαρός (καμία σκόνη, κανένα απόρριμα, κανένα συντρίμμι). Η περιεκτικότητα σε ετικέτες του υλικού αποθηκών εμπορευμάτων πρέπει να είναι πλήρης, σαφής και σωστή να διευκολύνει τον έλεγχο καταλόγων και εύκολος να βρεθεί. Τα υλικά αποθηκών εμπορευμάτων που βρίσκονται στην αποτυχία, την επιδείνωση ή τη ζημία πρέπει να απορριφθούν εγκαίρως και να καθαριστούν από την αποθήκη εμπορευμάτων.

3. Διαδικασίες έξω-αποθεμάτων
Τα υλικά πρέπει να ελεγχθούν αυστηρά. Οι διαδικασίες πρέπει να υπογραφούν από το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το έξω-απόθεμα των τελειωμένων αγαθών πρέπει να γίνει με τη μορφή παράδοσης του τμήματος πωλήσεων.
4. Κατάλογος του αποθέματος
Στο 30ο κάθε μήνα, το προσωπικό ελέγχει τον κατάλογο στην αποθήκη εμπορευμάτων και αντιπαραβάλλει τα σχετικά έγγραφα. Το πρόβλημα που βρίσκεται στον κατάλογο αποθηκών εμπορευμάτων πρέπει να προσδιοριστεί, και να αναφερθεί αμέσως στη Ομάδα Διοίκησης για τη βοήθεια.

 

6 σύστημα της επιθεώρησης πρίν αφήνει το εργοστάσιο

Πρίν στέλνουμε τα προϊόντα στους πελάτες, ακολουθούμε τα πρότυπα του χειρισμού, της αποθήκευσης, της συσκευασίας, της προστασίας και του χαρακτηρισμού για να σιγουρευτούμε τα προϊόντα σε καλή κατάσταση.

1. Χειρισμός
Α. Καροτσάκια χρήσης και forklifts για να στείλει τα τελειωμένα αγαθά στην αποθήκη εμπορευμάτων
Β. Φορτίο χρήσης, μεταφορά σιδηροδρόμων, ναυτιλία, ή αεροπορικές μεταφορές για να παραδώσει τα αγαθά στους πελάτες
Γ. Εάν η παράκτια παράδοση, πρέπει εκεί να είναι αδιάβροχη, αντι-πτώση, αντι-πίεση, και εναντίον της σύγκρουσης μέτρα.
2. Παράδοση
Σύμφωνα με τη «διοικητική πολιτική αποθηκών εμπορευμάτων», το προσωπικό αποθηκών εμπορευμάτων ακολουθεί τις διαδικασίες εξαγωγής για να εξασφαλίσει την ποιότητα
διαδικασία παράδοσης. Το προσωπικό πωλήσεων ελέγχει τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύμβασης πριν από την παράδοση. Συγχρόνως το προσωπικό πρέπει να υπολογίσει τα προβλήματα στον τρόπο της παράδοσης και λαμβάνει τα προστατευτικά μέτρα. Στη διαδικασία μεταφορών, πρέπει πάντα να ελέγξουμε την ποιότητα των προϊόντων. Εφ' όσον υπάρχει ένα ζήτημα που μπορεί να ασκήσει επίδραση στην ποιότητα, πρέπει να το εξετάσουμε αμέσως, ώστε να μη βλαφθεί το προϊόν. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, εάν λόγω του ατυχήματος που προκαλεί την ποιότητα των αγαθών επηρεασθε'ντων, υπέβαλλε έκθεση αμέσως το προσωπικό στη Ομάδα Διοίκησης, για να εξασφαλίσει τα αγαθά που παραδίδονται στους πελάτες που καλύπτουν τις απαιτήσεις. Όταν το προϊόν φθάνει στον προορισμό, πρέπει να υπογραφεί από το δέκτη. Εάν ο πελάτης ζητά να παρέχει το πιστοποιητικό ποιότητας των προϊόντων ή την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων, πρέπει να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις πελατών.

 

7 σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων

Έχουμε μια τυποποιημένη διαδικασία για να χειριστούμε τις μεταπωλήσεις καταγγελιών του πελάτη.

1. Όταν ο πελάτης ενημερώνει τον πωλητή για το ποιοτικό ζήτημα, ο πωλητής πρέπει να αποκριθεί μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα και να υποβάλει το «φύλλο επεξεργασίας ελαττωματικών προϊόντων» στον έμπορο εργοστασίων, και τις εκθέσεις εμπόρων στο τεχνικό τμήμα.
2. Το τεχνικό τμήμα αναλύει την αιτία, καθορίζει τον τρόπο να την εξετάσει, και δίνει ανατροφοδοτεί στο προσωπικό πωλήσεων. 

3. Το τμήμα πωλήσεων λαμβάνει μια απόφαση να επισκευάσει, να επαναλάβει, να επιστρέψει, την επιστροφή, κ.λπ. στον πελάτη.

 

Πιστοποιήσεις
 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:ISO9001

  Αριθμός:42827

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-11-15

  Ημερομηνία λήξης:2021-06-27

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:ISO14001

  Αριθμός:44963

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-06-27

  Ημερομηνία λήξης:2021-06-27

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:ISO18001

  Αριθμός:H2703

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-06-27

  Ημερομηνία λήξης:2021-03-12

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:SGS-FDA

  Αριθμός:No. CANEC1902308301

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-02-25

  Ημερομηνία λήξης:2020-02-25

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:SGS-LFGB

  Αριθμός:No. CANEC1902303601

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-02-26

  Ημερομηνία λήξης:2020-02-26

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jessie

Τηλ.:: 0086-15999964606

Φαξ: 86-755-23084679

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.
306-309, χτίζοντας Δ, τεχνολογία Huayuan και πάρκο καινοτομίας, Laodong Rd, περιοχή Bao'an, Shenzhen 518102, Κίνα
Τηλ.::86-755-23080249
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας σιλικόνης μαγειρικά σκεύη προμηθευτής. © 2019 - 2022 siliconekitchen-utensils.com. All Rights Reserved.